Portofele cu ficat

de Ligia Bxl in Ficat, 21 Ian 2011 | 6558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de aluat foietaj
  • 500 gr de ficat de pasare
  • 125 gr de smantana
  • 2 lingurite de mustar
  • faina ptr incorporat ficatii
  • sare si piper
  • ou ptr uns
  • ceapa verde fina ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ficat:

Intr-o tigaie cu ulei se rumenesc ficatii care i-am trecut prin putina faina. Separat intr-un bol se amesteca smantana cu mustarul si se adauga sare si piper dupa gust.

Foaia se intinde pe planseta de lucru si se fac patrate unde in mijlocul fiecaruia punem ficat si putin sos de smantana, apoi rulam bine si lipim foaia sa nu curga compozitia. Se pun in tava pe foaie de copt, se ung cu putin ou batut si ceapa verde fina tocata. Se dau la copt sa se rumeneasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Ligia Bxl 1

25.01.2011, 18:35

onesta,crismaru,oblesniu,dia va poftesc la masa

Sidy 1

25.01.2011, 19:02

Hmmmmm...ce bunatate !

Ligia Bxl 1

25.01.2011, 19:41

sidy multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu ficatei